aDrive прави всичко това възможно!

 

   Иновативната услуга, която предлагаме, дава възможност на българските шофьори да реализират доход, надвишаващ размера на минималната работна заплата, докато вършат ежедневните си задачи и шофират из града.

 

Как става това?

 

   Представете си, че автомобилът Ви се превърне в подвижен билборд, кръстосващ улиците на града, в който живеете. Независимо дали работите, учите или просто шофирате за удоволствие, Вие можете да изкарвате пари чрез Вашия автомобил. За целта ние ще го облепим с висококачествено фолио, върху което ще бъде отпечатана реклама – метод, известен като брандиране. Това, което Вие трябва да правите е да използвате автомобила си както обикновено в градски условия – да ходите до работа, до учебното заведение или просто да вършите ежедневните си задачи.

Благодарение на информацията, която ни предоставяте, нашите рекламодатели избират най-подходящите от Вас, в зависимост от типа, насочеността и позиционирането на рекламните кампании.

 

 

Когато рекламодател хареса Вашия автомобил и ежедневния Ви маршрут на придвижване, ние ще Ви уведомим и ще Ви направим предложение за определена реклама със съответна продължителност на кампанията. Вие сами избирате дали рекламата Ви допада и дали Ви устройва срока, за който ще я поставим. Също така ще можете да заявите своето предпочитание за частично или цялостно брандиране на Вашия автомобил, като при цялостното брандиране ще реализирате по-висок доход.

 

Ако и Вие искате да станете част от нашия постоянно разрастващ се екип, запознайте се с Условията и попълнете Формуляра, необходим за да регистрираме Вас и Вашия автомобил.
В случай, че не получите потвърждение за регистрация в рамките на 3 работни дни от попълване на формуляра, молим да ни уведомите чрез имейл на office@adrive.bg.

 

Регистрацията на нови собственици и автомобили е напълно БЕЗПЛАТНА.

 

Време е автомобилът Ви да започне да работи за Вас СЕГА!